Today 05/08/2011🙂

Hari ini berjalan biasa biasa saja sampai setelah pelajaran lingkungan bel berbunyi….

Bu Tari guru biology kami masuk ke kelas jbret #xD bawa buku yang tebelnya minta ampun . Tiba tiba suara Mr.Otok terdengar dari pengeras suara.

“BAGI SISWA SISWI KELAS 11. Di mohon untuk pergi ke aula sekarang juga.Bagi siswa siswi kelas 11.” Dan teman teman saya pun berteriak senang xD tahu kenapa? pastinya karena pelajaran biology ditiadakan! puasa puasa begini dengerin soal sel tambah bikin laper kayanya .Akhirnya kami bergegas pergi ke aula dan tahu apa??? ternyata ada murid murid dari Ewha Girl’s High School yang berkunjung ke sekolah kami🙂

Entahlah ini merupakan suatu acara gajelas sekolah saya xD abisnya gak dijelasin sih acara apaan wkwkwk. Acara diisi dengan perform dance cover oleh siswi siswi dari Ewha. hehehehe. . . lagu yang di cover : mirror mirror 4 minute, i don’t know a pink, starlight moonlight secret,ROLY POLY T-Ara!!!,bom bom pow BEP,hot summer f(x) lalu ada perform dance tradisional dan permainan alat musik tradisional. Hahaaaaaaa lucky me!!! xD Udah hari ini bebas dari kimia + biology ditambah lagi masih bisa nonton perform mereka. Tambah temen tambah pengalaman ;D

48 photos of Ehwa Girl’s high school performance

tentang Ehwa :

Ewha Girls’ High School was the first school for girls in Korea, and was called Ewha Hackdang at first. It is located in Jeong-dong, Jungu, Seoul, Korea. It was founded by Mary Scranton who came to Korea as a Christianmissionary in 1885. This school opened in 1886 as a mission school, and the name “Ewha” was granted by Gojong, the 26th king of the Joseon dynasty. It literally means pearblossoms, but the internal meaning is “Be white, clear, innocent like pear blossoms”. Ewha Girls’ High School is one of the first private schools that are allowed to have autonomy, since 2010.

About ftrhapsody

Nothing beats Minari's powerful rhythm when he hits the drums and his charming aegyo x_x

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s